--> گزارش اداره حراست از قانون اساسی اتریش درباره تهدیدهای اطلاعاتی، هسته‌ای و تروریستی رژیم ایران در اروپا ~ حقایق پنهان

افشای حقایق پنهان و پشت‌پرده حکومت آخوندی

گزارش اداره حراست از قانون اساسی اتریش درباره تهدیدهای اطلاعاتی، هسته‌ای و تروریستی رژیم ایران در اروپا


خرداد ۱۰, ۱۴۰۴تریش

درباره تروریسم و فعالیت‌های رژیم برای دستیابی به بمب اتمی

در وین یکی از بزرگترین سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی در اروپا قرار دارد

که افسران اطلاعاتی را با پوشش پست‌های دیپلماتیک مخفی می‌کند

یک رایزن سوم سابق سفارت ایران در وین[اسدالله اسدی]

تحت پوشش دیپلماتیک برای وزارت اطلاعات فعالیت می‌کرد

او به‌عنوان افسر و رئیس ایستگاه

شبکه‌یی از مأموران را در چندین کشور اروپایی کنترل می‌کرد

و طرحی برای یک توطئه تروریستی دولتی

علیه کنگره مخالفان ایرانی در حومه پاریس در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸

طراحی کرد که در نهایت خنثی شد

در دهه ۹۰سرویس‌های اطلاعاتی ایران

چندین چهره مخالف را در اروپا در یک سری حملات به‌قتل رساندند

بعدها، شبکه‌های جنایی به‌طور فزاینده‌یی جایگزین سرویس‌های ایرانی

در انجام حملات خشونت‌آمیز در خارج از کشور شدند

این جهت‌گیری استراتژیک جدید هم‌چنان تشدید خواهد شد

اعضای باندهای خشونت‌آمیز به‌عنوان بازیگران نیابتی فعالیت می‌کنند

افسران اطلاعاتی اغلب حملات را از خاک ایران ترتیب می‌دهند

و از این طریق از خطر دستگیری و محکومیت اجتناب می‌کنند

برنامه توسعه سلاحهای هسته‌یی ایران به‌خوبی پیشرفت کرده است

زرادخانه‌یی از موشکهای بالستیک

آماده حمل کلاهک‌های هسته‌یی در فواصل طولانی است

در حوزهٔ گسترش سلاحهای هسته‌یی

شواهدی از افزایش درخواستها از سوی ایران

برای فرصت‌های شغلی در شرکت‌های اتریشی

در صنایع فلزکاری و مهندسی برق وجود دارد

گزارش اداره حراست از قانون اساسی اتریش: تروریسم و تلاش‌های هسته‌یی رژیم ایران

سرویس‌های اطلاعاتی ایران در اتریش تلاش می‌کنند تا رژیم را از تهدیدات احتمالی محافظت کنند. آنها صداهای منتقد از مخالفان، رسانه‌ها، سازمان‌های حقوق بشری یا اقلیت‌ها را شناسایی و بر آن نظارت می‌کنند و به دنبال راه‌هایی برای سرکوب یا خاموش کردن آنها هستند.

در وین، یکی از بزرگ‌ترین سفارت‌خانه‌های جمهوری اسلامی در اروپا قرار دارد که افسران اطلاعاتی را با پوشش پست‌های دیپلماتیک مخفی می‌کند. مصونیت دیپلماتیک به عنوان سپری در برابر پیگرد قانونی عمل می‌کندوظایف دیپلماتیک، فعالیت‌های اطلاعاتی را به طور قابل‌ توجهی آسان می‌کنند، همان‌طور که وقایع مستند درباره یک رایزن سوم سابق سفارت ایران در وین نشان می‌دهد که تحت پوشش دیپلماتیک برای وزارت اطلاعات فعالیت می‌کرد. او به عنوان افسر و رئیس ایستگاه، شبکه‌ای از مأموران را در چندین کشور اروپایی کنترل می‌کرد و طرحی برای یک توطئه تروریستی دولتی علیه کنگره مخالفان ایرانی در حومه پاریس در تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ طراحی کرد که در نهایت خنثی شد. این وقایع اهمیت سفارت ایران در وین به عنوان مرکز فعالیت‌های اطلاعاتی ایران در اروپا و ابعاد تهدید ناشی از سرویس‌های اطلاعاتی ایران را برجسته می‌کند.  

جمهوری اسلامی ایران در اروپا چندین مرکز اسلامی شیعی دارد، از جمله در وین، لندن، پاریس، استکهلم، کپنهاگ و سارایوو. این مراکز به عنوان ابزاری برای قدرت نرم در خدمت دستگاه قدرت جمهوری اسلامی ایران عمل می‌کنند تا تحت پوشش مذهبی و فرهنگی، نظام حکومتی دیکتاتوری‌محور را توجیه کنند 

اعمال مشروع مذهبی به این ترتیب مورد سوءاستفاده قرار گرفته و توسط دولت به عنوان ابزار استفاده می‌شود تا پایه‌ای ایدئولوژیک برای پیشبرد اهداف ایران فراهم کند 

در طول ۴۵ سال گذشته از آغاز انقلاب اسلامی، سرویس‌های اطلاعاتی ایران یا نیروهای نیابتی منصوب آنها، افرادی را در سراسر جهان که تهدیدی برای سیستم قدرت ایران تلقی می‌شدند یا هدف حملات تلافی‌جویانه قرار می‌گرفتند، تحت نظر، تهدید، آدم‌ربایی، مجروح کرده و کشته‌اند. بسیاری از این حملات در قلب اروپا رخ داده است،  

گزارش اداره حراست از قانون اساسی اتریش زیر عنوان بازیگران نیابتی در شبکه اطلاعاتی ایران درباره تروریسم رژیم در اروپا و تغییر شیوه رژیم می‌نویسد:  

از آغاز انقلاب تا دهه ۱۹۹۰، سرویس‌های اطلاعاتی ایران چندین چهره مخالف را در اروپا در یک سری حملات به قتل رساندند. در این فرآیند، قاتلانی که با سرویس‌های اطلاعاتی ارتباط داشتند دستگیر و متهم شدند. بنابراین ارتباط مستقیم با جمهوری اسلامی ایران به عنوان موکل غیرقابل انکار بود.  

بعدها، شبکه‌های جنایی به طور فزاینده‌ای جایگزین سرویس‌های ایرانی در انجام حملات خشونت‌آمیز در خارج از کشور شدند. می‌توان فرض کرد که این جهت‌گیری استراتژیک جدید همچنان تشدید خواهد شد.  

گروه‌های جرایم سازمان‌یافته، کارتل‌های مواد مخدر، شبه‌نظامیان طرفدار ایران، سازمان‌های تروریستی و همچنین مجرمان فردی و اعضای باندهای خشونت‌آمیز، به عنوان بازیگران نیابتی فعالیت می‌کنند.  

افسران اطلاعاتی اغلب حملات را از خاک ایران ترتیب می‌دهند و از این طریق از خطر دستگیری و محکومیت اجتناب می‌کنند. علاوه بر این، بسیاری از عاملان نیابتی هیچ ارتباط مستقیمی با سرویس‌های اطلاعاتی ایران ندارند زیرا واسطه‌ها در این امر دخیل هستند. این امر به رژیم ایران اجازه می‌دهد تا دخالت خود در اعمال خشونت‌آمیز را پنهان یا انکار کند.  

علاوه بر مجرمان، نهادهای غیرنظامی به ظاهر بی‌ضرر مانند دفاتر هواپیمایی، باشگاه‌ها، آژانس‌های مطبوعاتی، شعب شرکت‌ها، بانک‌ها یا حتی مراکز فرهنگی نیز وظایف مخفی یا مرتبط با اطلاعات مانند جمع‌آوری اطلاعات و اعمال نفوذ در راستای ایدئولوژی دولتی جمهوری اسلامی ایران را بر عهده می‌گیرند.  

بنابراین، احتمال دارد که در این شرایط پرتنش، حاکمان ایران به طور فزاینده‌ای به شیوه‌ای که نیازی به رویارویی مستقیم با دشمنان قدرتمند ندارد، پاسخ دهند. از زمان آغاز به کار جمهوری اسلامی، حملات به عنوان ابزاری مؤثر برای ایجاد عدم اطمینان، نمایش قدرت و انتقام‌جویی، به ویژه در اروپا، در خدمت آن بوده‌اند. از بیش از ۲۰۰ حمله فیزیکی مستند شده که از سال ۱۹۷۹ به ایران نسبت داده شده است، کمی بیش از ۱۰۰ مورد در کشورهای اروپایی رخ داده است. تقریباً نیمی از این حملات را می‌توان به دوره بین ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ نسبت داد. بنابراین، گسترش این تاکتیک مشهود است.  


گزارش اداره حراست از قانون اساسی اتریش در ادامه به تلاشهای رژیم برای گسترش برنامه هسته‌ای خود می‌پرادزد و می‌افزاید:  

جمهوری اسلامی، در تلاش برای تجدید تسلیحات جامع است. سلاح‌های هسته‌ای برای غیرقابل نفوذ کردن رژیم و گسترش و تثبیت سلطه آن در خاورمیانه و فراتر از آن در نظر گرفته شده‌اند. برنامه توسعه سلاح‌های هسته‌ای ایران به خوبی پیشرفت کرده است. زرادخانه‌ای از موشک‌های بالستیک آماده حمل کلاهک‌های هسته‌ای در فواصل طولانی است.  

تمام تلاش‌ها برای جلوگیری از تجدید تسلیحات ایران از طریق تحریم‌ها و توافقات تاکنون بی‌اثر بوده‌اند. و رژیم ایران سلاح و سیستم‌های تحویل سلاح را در مقیاس وسیع تولید می‌کند 

سرویس‌های اطلاعاتی ایران وظیفه توسعه و اجرای ساختارهای دور زدن تحریم‌ها برای تهیه تجهیزات نظامی، فناوری‌های مرتبط با گسترش سلاح‌های هسته‌ای و مواد لازم برای سلاح‌های کشتار جمعی را بر عهده دارند. آنها برای این منظور از شرکت‌ها و شبکه‌های پوششی در داخل و خارج از رژیم ایران در خدمت اهداف گسترش سلاح‌های هسته‌ای. استفاده می‌کنند.

بنابراین به دستور رژیم ایران، سرویس‌های آن در حال تهیه فناوری‌ها و مواد – از جمله کالاهای دو منظوره – و همچنین تخصص در ساخت سلاح‌های کشتار جمعی و سیستم‌های پرتاب آنها برای حمایت از جاه‌طلبی‌های جمهوری اسلامی هستند.  

در حوزه گسترش سلاح‌های هسته‌ای، شواهدی از افزایش درخواست‌ها از سوی ایران برای فرصت‌های شغلی در شرکت‌های اتریشی در صنایع فلزکاری و مهندسی برق وجود دارد. ظاهراً این امر با هدف دستیابی به دانش حساس برای برنامه‌های تسلیحاتی ایران انجام می‌شود…

یوآرال از سایت ایران افشاگر

https://iran-efshagari.com/%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%ad%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%a7%d8%b2-%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%86-%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%aa%d8%b1%db%8c%d8%b4/

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

برچسب‌ها

;کارزار نه به اعدام (1) [جنایت علیه بشریت و نسل کشی (1) آخبار مقاومت (2) استخدام جنایتکاران برای انجام حملات (2) اعتراضات سالگرد مهسا امینی (1) اعدام خودسرانه (1) اعدام کودکان (1) افزایش اعدامها (1) انجمن نجات (2) اینترپل (پلیس جنایی بین‌المللی) (1) بند زنان زندان اوین (1) بنیادها و رسانه های در خدمت رژیم-بین المللی (3) به رسمیت شناختن آلترناتیو (3) پایگاه رژیم در خارج از کشور (1) تئوریزه کردن خیانت توسط بریده مزدوران (1) توطئه ترور (6) جنایات سبعانه (1) جنایت جنگی (1) حاکمیت ملی (1) حکومت ملی دکتر مصدق (2) حمایت از زندانیان سیاسی (1) خبرنگار صادراتی (1) خشونت جنسی (1) خشونت جنسی و سوءاستفاده از زنان (2) دادگاههای فرمایشی (1) دیپلمات تروریست (1) رژیم در بن بست جنگ (2) زنجیره پشتیبانی تسلیحاتی (1) زندانی سیاسی (2) زندانیان سیاسی (5) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (1) سه شنبه های نه به اعدام (1) سیاست ضعیف مماشات (1) طرخ ده ماده ای مریم رجوی (1) عفو بین الملل (1) عملیات جاسوسی (4) عوامل سرکوب در خارج کشور (7) عوامل سرکوب در داخل کشور (11) فعالیت سایبری رژیم ایران (1) فعالیتهای سایبری خارج کشور رژیم (2) کارزار سه شنبه های نه به اعدام (2) کاشانی مهره انگیس (1) کشتار دستجمعی سال ۶۷ (1) کلاهبرداری رایانه ای (1) کودتای ۲۸ مرداد (3) کودتای مشترک ام آی سیکس و سی آی ا (2) گروگانگیری برای آزادی تروریست (3) گزارشکر ویژه سازمان ملل (1) گسترش دامنه جنگ (3) لغو حکم اعدام (1) مامور اطلاعات (6) محکومیت کارزار دروغ پردازی رژیم آخوندی (3) مزدور نفوذی (4) مصاحبه روشنگر (9) مصاحبه های افشاگرانه (18) مقالات افشاگر (82) مقالات و کتابهای افشاگر (5) مقاومت در زنانها (3) مقاومت در زندانها (5) موضعگیریها علیه رژیم آخوندی (3) نه به مجازات اعدام (1) نیروهای نیابتی (1) واکنش هیستریک فاشیم (1) وزارت بدنام اطلاعات رژیم (3) وگزارشگر ویژه ملل متحد (1) هکرهای ایرانی (2)

بازدید وبلاگ