--> گزارش مشروح تلویزیون الحره از کنفرانس برگزار شده در کنگره آمریکا و حمایت از طرح ده ماده‌ای اپوزیسیون ایران ~ حقایق پنهان

افشای حقایق پنهان و پشت‌پرده حکومت آخوندی

گزارش مشروح تلویزیون الحره از کنفرانس برگزار شده در کنگره آمریکا و حمایت از طرح ده ماده‌ای اپوزیسیون ایران

 گزارش مشروح تلویزیون الحره از کنفرانس برگزار شده در کنگره آمریکا و حمایت از طرح ده ماده‌ای اپوزیسیون ایران

تلویزیون الحره ۲۸/۶/۱۴۰۳    

مجری: برنامه این ساعت الحره را به موضوع ایران اختصاص داده‌ایم. در کنگره آمریکا کنفرانسی با عنوان «ایران به سمت آزادی و دستیابی به راه حل» را برگزار نمود. در این کنفرانس اعضای هر دو حزب و شخصیتهای برجسته، و فرماندهان سابق نظامی شرکت کردند. به گفته شرکت کنندگان، این کنفرانس برای بحث و تبادل نظر برای راهها و راه حلها در قبال تهدیدات انجام شده از سوی رژیم ایران برگزار شد. 

شرکت کنندگان بر همبستگی با مخالفان ایرانی در داخل ایران تاکید کردند و بر حمایت خود از آنها در خارج برای رویارویی با سیاستهای رژیم ایران در تهران صحه گذاشتند. اعضای کنگره آمریکا ماهیت تهدیدات رژیم ایران را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. همچنین نتایج این کنفرانس راههای پیش روی آمریکا برای مقابله با این تهدیدات و ماهیت آینده ایران را ترسیم نمود. آنها همچنین نقشی که اپوزیسیون ایران در مقابله با رفتار رژیم ایران و تهدیداتش می تواند ایفا کند را بررسی کردند.  

گزارشی از علیا عزالدین: با شرکت نمایندگانی از هر دو حزب و فرماندهان سابق نظامی آمریکا، کنگره آمریکا میزبان کنفرانسی برای بررسی تهدیدات رژیم ایران و راههای مقابله با آن بود. 

این کنفرانس بر اهمیت تغییر استراتژی در سیاست آمریکا در قبال ایران و بخصوص در مورد مقاومتی که توسط شورای ملی مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران نمایندگی می‌شود تاکید کرد. شرکت کنندگان خاطرنشان کردند که در نهایت تغییر دمکراتیک در ایران عنصر تعیین کننده در مقابله با تهدیدات رژیم ایران است. سخنرانان کنفرانس، همچنبن بر ضرورت حمایت از برنامه‌های مشخص شده و عملی برای آینده ایران تاکید کردند. آنها همچنین بر اهمیت اتخاذ اقداماتی بازدارنده و اعمال تحریمهایی علیه رژیم ایران پای فشردند. فرماندهان بازنشسته آمریکایی رژیم ایران نامشروع توصیف کردند و تاکید کردند که این رژیم مردم ایران را نمایندگی نمی‌کند. آنها خواستار در پیش گرفتن سیاستهایی قاطع علیه رژیم ایران و مرحله‌ای جدید از تحریمهای اقتصادی و تقویت مقاومت در داخل ایران شدند.  

محور اصلی این کنفرانس همبستگی با کانونهای شورشی در داخل ایران و حمایت از سازمان مجاهدین خلق بود زیرا این سازمان نقشی محوری در مقاومت علیه رژیم ایران بازی می‌کند. شرکت کنندگان بر حمایت از طرح ده ماده‌ای مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت ایران برای آینده‌ ایران بعنوان چارچوبی فراگیر برای ایجاد تغییراتی ریشه‌ای در کشور اتفاق نظر داشتند. طرحهای رجوی بر برپایی یک جمهوری دمکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت و احترام به حقوق انسان و حقوق زن تاکید دارد. این طرح همچنین خواستار یک ایران غیر هسته‌ای و لغو مجازات اعدام و محقق شدن عدالت و مساوات و برپایی روابطی دوستانه با کشورهای دیگر می‌باشد.  

مجری: برای توضیحات بیشتر از ایالت ویرجینیا لینکولن بلومفید دیپلومات سابق آمریکا و کارشناس امور امنیت ملی به ما میپیوندد.  

سوال: بر اساس آنچه در کنگره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت در این مرحله حجم و ماهیت تهدیدات ایران چگونه است؟‌ لینکولن بلومفید: با درود به شما و بینندگان. فکر می‌کنم که تهدید ایران گسترش یافته و ما آنرا بطور کامل درک نمی‌کنیم. تعداد زیادی از مردم در داخل ایران اعدام می‌شوند. در ماه اوت بیش از 100 نفر اعدام شده‌اند و گزارشگر ویژه ملل متحد در زمینه حقوق بشر یک گزارش تکان‌دهنده منتشر کرده که می‌گوید رژیم ایران دهها هزار تن از مردم را در دهه هشتاد در داخل کشور به قتل رسانده و این قتلها را پوشانده است. زیرا آنها با خمینی و نظرگاه یا برداشتش از اسلام توافق نظر نداشتند. آنها خواستار مساوات و حق طلاق و مالکیت و اصول دیگری بودند که در کشورهای دمکراتیک جدید وجود دارند. رژیم ایران تهدیدی در همه‌جا است و فکر می‌کنم در سال گذشته در پشت حمله حماس قرار داشته است. ما اکنون در مورد درد و رنجهای مردم فلسطین صحبت می‌کنیم و باید آنرا بررسی کنیم ولی این ایران بود که حماس را بر آن داشت که این حمله را انجام بدهد. کما اینکه در پشت حزب الله و کلیه سلاح‌هایی قرار دارد که به حوثیها و حماس و حزب الله و شیعیان عراق داده شده است. همه نیازمندیهای این نیروها توسط رژیم ایران به آنها می‌رسد. کما اینکه ایران تهدیدی در سراسر اروپا می‌باشد و پشت حوادثی متعدد شامل انفجارات و حملات سایبری و تلاشهای ترور قرار دارد که من می‌توانم به آنها بپردازم. همچنین در آمریکای شمالی نیز مسائلی مشابه وجود دارد. آنها آبهای آشامیدنی را تهدید می‌کنند. در ماه مارس کاخ سفید یادداشتی داد مبنی بر اینکه آنها تلاش داشتند برخی از مردم را بربایند و بطور مثال تهدیدات امنیتی علیه یکی از کاندیداهای اصلی ریاست جمهوری ایجاد کنند. بنابراین رژیم ایران یک تهدید خطرناک است. این کشور گروگانگیری کرده و در قبال آن خواستار ما به ازا می‌شود. این اقدامات باید متوقف شود. به همین دلیل یک جلسه استماع در کنگره برگزار شد.  

مجری: این امر ممکن است ما را به صحبت در زمینه‌ای دیگر یعنی مکانیزمهای آمریکا و راههای موجود در دست ایالات متحده برای رویارویی با این تهدیدات رهنمون شود.  

سفیر لینکولن بلومفید: برخی اقدامات عملی وجود دارد که می‌تواند به اجرا گذاشته شود. شما صحبتهای بسیاری از سیاستمداران را در واشنگتن شنیدید که گفتند رژیم ایران مطلقا دارای بمب نیست ولی سیاست و پایه‌ای وجود ندارد. کلیه جمهوریخواهان و دمکراتها می‌گویند رژیم ایران بمب نداشته است ولی اتفاق نظری در مورد آنچه باید انجام شود وجود ندارد. همین امر در رابطه با گروگانها وجود دارد. وقایع زیادی در رابطه با گروگانها در سوئد و بلژیک رخ داد. در حالیکه تروریستهای ایرانی محکوم شده بودند اما رژیم ایران دست به گروگانگیری زد تا آنها را معاوضه کند. ما باید بگوییم که ایران نباید گروگانگیری کند و گرنه ممکن است یک واقعه بدی رخ دهد. ایران پولهای زیادی را برای مخفی شدن در پشت گروگانها در خاورمیانه هزینه کرده است. رژیم ایران با کمک روسیه و بشار اسد و حزب الله 6 میلیون نفر را از سوریه اخراج کرد که اغلب آنها از مسلمانان سنی هستند. ولی این رژیم نقش خود را مخفی می‌کند. کلیه تهدیدات علیه سعودی از سوی حوثیها و پرتاب موشکهای بالستیک از طرف رژیم ایران انجام شده است. همانطور که گفتم حمله حماس در اکتبر گذشته از طرف ایران بوده است. این رژیم تلاش می‌کند مسائل را در خاور میانه دگرگون کند زیرا جهان عرب به همراه ایالات متحده و اروپا و چین و حتی به همراه اسرائیل شروع به حرکت به سمت آینده نموده اند.  

مجری: این نکات که مطرح کردید ما را بر آن می‌دارند که بر روی نقش اپوزیسیون ایران در رویارویی با رفتار رژیم ایران و تهدیدات ایران تامل کنیم. سوال اینست‌که اپوزیسیون ایران اعم از داخل یا خارج می تواند تغییراتی ایجاد کند؟  

سفیر لینکولن بلومفید: آنها تغییری جدی ایجاد می‌کنند. نکته قابل توجه اینکه رژیم تلاش زیادی کرده تا واقعیت را پوشانده و انکار کند. این رژیم بعد از سرنگونی شاه دهها هزار نفر از حامیان اپوزیسیون را به قتل رساند. بطور واقعی یک حکومت ارعاب در ایران حاکم شد و مردم را به زندان انداختند و در سال 1988 آنها را اعدام کردند. خمینی می‌خواست همه کسانیکه از مجاهدین حمایت کرده بودند را اعدام کند. اکنون در سراسر کشور کانونهای شورشی وجود دارند. اپوزیسیون همچنین یک مقاومت را سازمان می‌دهند. 


آنها در همه سطوح در اروپا توسط یک زن رهبری می‌شوند. 

این امر از نظر جهان اسلام امری غیر معمول است. زنان در همه سطوح حضور دارند. آنها سیاستمدارانی هستند که گرایشی به خشونت ندارند و ما را ترغیب به حمایت می‌کنند. 125 تن از روسای سابق و برندگان جایزه نوبل و 234 نفر از اعضای مجلس نمایندگان نیز از آنها حمایت می‌کنند. بله حمایتهای سیاسی زیادی از آنها در جهان انجام می‌شود. البته رژیم ایران از طریق نوشتن هزاران مقاله و کتاب علیه مقاومت به شدت تلاش می‌کند که علیه مقاومت اظهاراتی پوشالی ایراد نماید. اما اکنون واقعیت برای ما روشن می‌شود. اینرا ما یک هفته قبل نیز در کنگره در مجلس نمایندگان دیدیم. 

مجری: با تشکر از میهمانمان لینکولن بلومفید دیپلومات سابق آمریکا و کارشناس امنیت ملی که مستقیما از ویرجنیا با ما در ارتباط بود. 



 




اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

برچسب‌ها

;کارزار نه به اعدام (1) [جنایت علیه بشریت و نسل کشی (1) آخبار مقاومت (2) استخدام جنایتکاران برای انجام حملات (2) اعتراضات سالگرد مهسا امینی (1) اعدام خودسرانه (1) اعدام کودکان (1) افزایش اعدامها (1) انجمن نجات (2) اینترپل (پلیس جنایی بین‌المللی) (1) بند زنان زندان اوین (1) بنیادها و رسانه های در خدمت رژیم-بین المللی (3) به رسمیت شناختن آلترناتیو (3) پایگاه رژیم در خارج از کشور (1) تئوریزه کردن خیانت توسط بریده مزدوران (1) توطئه ترور (6) جنایات سبعانه (1) جنایت جنگی (1) حاکمیت ملی (1) حکومت ملی دکتر مصدق (2) حمایت از زندانیان سیاسی (1) خبرنگار صادراتی (1) خشونت جنسی (1) خشونت جنسی و سوءاستفاده از زنان (2) دادگاههای فرمایشی (1) دیپلمات تروریست (1) رژیم در بن بست جنگ (2) زنجیره پشتیبانی تسلیحاتی (1) زندانی سیاسی (2) زندانیان سیاسی (5) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (1) سه شنبه های نه به اعدام (1) سیاست ضعیف مماشات (1) طرخ ده ماده ای مریم رجوی (1) عفو بین الملل (1) عملیات جاسوسی (4) عوامل سرکوب در خارج کشور (7) عوامل سرکوب در داخل کشور (11) فعالیت سایبری رژیم ایران (1) فعالیتهای سایبری خارج کشور رژیم (2) کارزار سه شنبه های نه به اعدام (2) کاشانی مهره انگیس (1) کشتار دستجمعی سال ۶۷ (1) کلاهبرداری رایانه ای (1) کودتای ۲۸ مرداد (3) کودتای مشترک ام آی سیکس و سی آی ا (2) گروگانگیری برای آزادی تروریست (3) گزارشکر ویژه سازمان ملل (1) گسترش دامنه جنگ (3) لغو حکم اعدام (1) مامور اطلاعات (6) محکومیت کارزار دروغ پردازی رژیم آخوندی (3) مزدور نفوذی (4) مصاحبه روشنگر (9) مصاحبه های افشاگرانه (18) مقالات افشاگر (82) مقالات و کتابهای افشاگر (5) مقاومت در زنانها (3) مقاومت در زندانها (5) موضعگیریها علیه رژیم آخوندی (3) نه به مجازات اعدام (1) نیروهای نیابتی (1) واکنش هیستریک فاشیم (1) وزارت بدنام اطلاعات رژیم (3) وگزارشگر ویژه ملل متحد (1) هکرهای ایرانی (2)

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ