--> مایکروسافت : ایران در حال تسریع فعالیت‌های سایبری است که قرار است بر انتخابات ایالات متحده تأثیر بگذارد. ~ حقایق پنهان

افشای حقایق پنهان و پشت‌پرده حکومت آخوندی

مایکروسافت : ایران در حال تسریع فعالیت‌های سایبری است که قرار است بر انتخابات ایالات متحده تأثیر بگذارد.

 https://www.washingtonpost.com/politics/2024/08/09/iran-russia-china-election-disinformation

hacking/dd502df4-5604-11ef-9a60-5b6e8b4da7c0_story.ht

مایکروسافت می‌گوید ایران در حال تسریع فعالیت‌های سایبری است که به نظر می‌رسد قرار است بر انتخابات ایالات متحده تأثیر بگذارد

گزارش جدیدی از مایکروسافت نشان می دهد که ایران در حال تسریع فعالیت های آنلاین است که به نظر می رسد قصد دارد بر انتخابات ایالات متحده تأثیر بگذارد.

نوشته علی سوئنسون|AP

9 اوت 2024 در 8:48 ب.ظ.

نیویورک - مایکروسافت روز جمعه گفت که ایران در حال سرعت بخشیدن به فعالیت های آنلاین است که به نظر می رسد قصد دارد بر انتخابات ایالات متحده تأثیر بگذارد، که در یک مورد کمپین ریاست جمهوری را با حمله ایمیلی جعلی هدف قرار می دهد. مایکروسافت همچنین گفت که بازیگران ایرانی نیز ماه‌های اخیر را صرف ایجاد سایت‌های خبری جعلی و جعل هویت فعالان کرده‌اند و زمینه را برای ایجاد تفرقه و تحت تأثیر قرار دادن رأی‌دهندگان آمریکایی در پاییز امسال، به‌ویژه در ایالت‌های حامی، فراهم کرده‌اند.

یافته‌های جدیدترین گزارش اطلاعاتی مایکروسافت نشان می‌دهد که چگونه ایران، که در انتخابات اخیر ایالات متحده فعال بوده است، تاکتیک‌های خود را برای انتخابات دیگری که احتمالاً پیامدهای جهانی دارد، تغییر می‌دهد.

 این گزارش یک گام فراتر از هر چیزی است که مقامات اطلاعاتی آمریکا فاش کرده اند و نمونه های مشخصی از گروه های ایرانی و اقداماتی را که تاکنون انجام داده اند ارائه می دهد.

 نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد برنامه‌هایی برای مداخله یا حملات سایبری در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را رد کرد.

این گزارش علاوه بر ایجاد هرج و مرج در ایالات متحده، اهداف ایران را مشخص نمی کند، اگرچه مقامات آمریکایی قبلاً اشاره کرده بودند که ایران به ویژه با دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا مخالف است. مقامات ایالات متحده همچنین نسبت به تلاش های تهران برای انتقام گیری از حمله سال 2020 به ژنرال ایرانی که به دستور ترامپ انجام شده بود، ابراز نگرانی کرده اند. این هفته، وزارت دادگستری اتهامات جنایی را علیه یک مرد پاکستانی که با ایران رابطه دارد، افشا کرد که ادعا می‌شود توطئه‌های ترور را با هدف قرار دادن چندین مقام از جمله ترامپ طراحی کرده است.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که روسیه و چین چگونه از قطبی‌سازی سیاسی ایالات متحده برای پیشبرد پیام‌های تفرقه‌انگیز خود در سال انتخابات سوءاستفاده می‌کنند.

گزارش مایکروسافت چهار نمونه از فعالیت های اخیر ایران را شناسایی کرده است که این شرکت انتظار دارد با نزدیک شدن به انتخابات نوامبر افزایش یابد.

بر اساس این گزارش، ابتدا گروهی مرتبط با سپاه پاسداران ایران در ماه ژوئن، یک مقام بلندپایه ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری ایالات متحده را با ایمیلی جعلی هدف قرار دادند که نوعی حمله سایبری اغلب برای جمع‌آوری اطلاعات حساس استفاده می‌شود، که مشخص نکرد کدام کمپین مورد هدف قرار گرفته است. .

در گزارش مایکروسافت آمده است که این گروه منشأ ایمیل را با ارسال آن از حساب ایمیل هک شده یکی از مشاوران ارشد سابق مخفی کرده است. در گزارش مایکروسافت آمده است. این شرکت به کسانی که هدف قرار گرفتند اطلاع داد.

در این گزارش آمده است که در یک مثال جداگانه، یک گروه ایرانی وب‌سایت‌هایی ایجاد کرده است که به عنوان سایت‌های خبری مستقر در ایالات متحده برای رأی‌دهندگان طرف‌های مخالف طیف سیاسی هدف قرار می‌گیرند.

در این گزارش آمده است که یک سایت خبری جعلی که خود را در اختیار مخاطبان چپ قرار می دهد، ترامپ را با خواندن «دیوانه دیوانه» توهین می کند و به او پیشنهاد می دهد که از مواد مخدر استفاده کند. سایت دیگری که هدف آن جلب توجه خوانندگان جمهوری خواه است در مورد مسائل LGBTQ (LGBTQ+ مخفف لزبین ها، همجنس گرایان، دوجنس گرایان، تراجنسیتی ها و پرسشگر (یا دگرباش)) و جراحی های تایید جنسیت است.

نمونه سومی که مایکروسافت به آن اشاره کرد نشان داد که گروه های ایرانی جعل هویت فعالان آمریکایی هستند و به طور بالقوه زمینه را برای عملیات نفوذ نزدیک به انتخابات فراهم می کنند.

در نهایت، یک گروه ایرانی دیگر در ماه مه یک حساب متعلق به یک کارمند دولتی در وضعیت حمایتی را به خطر انداخت. مشخص نیست که آیا آن حمله سایبری با تلاش‌های مداخله در انتخابات مرتبط است یا خیر

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای ایمیلی به آسوشیتدپرس ارسال کرد: «ایران قربانی عملیات‌های سایبری تهاجمی متعددی شده است که زیرساخت‌ها، مراکز خدمات عمومی و صنایع خود را هدف قرار داده است. قابلیت‌های سایبری ایران دفاعی و متناسب با تهدیداتی است که با آن مواجه است. ایران نه قصد و نه برنامه ای برای حمله سایبری دارد. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یک موضوع داخلی است که ایران در آن دخالتی ندارد.

در گزارش مایکروسافت آمده است که با افزایش نفوذ ایران در سایبری، بازیگران مرتبط با روسیه نیز کمپین های نفوذ خود را برای تمرکز بر انتخابات ایالات متحده متمرکز کرده اند، در حالی که بازیگران مرتبط با حزب کمونیست چین از اعتراضات دانشگاهی طرفدار فلسطین و سایر رویدادهای جاری سوء استفاده کرده اند. در ایالات متحده برای افزایش تنش های سیاسی ایالات متحده.

مایکروسافت گفت که به نظارت بر نحوه استفاده دشمنان خارجی از فناوری هوش مصنوعی مولد ادامه داده است. ابزارهای ارزان قیمت و دسترسی آسان می توانند در چند ثانیه تصاویر، عکس ها و ویدیوهای جعلی واقعی ایجاد کنند و نگرانی برخی از کارشناسان را در مورد استفاده از آنها برای گمراه کردن رأی دهندگان در این دوره از انتخابات ایجاد کند.

این شرکت گفت در حالی که بسیاری از کشورها در عملیات نفوذ خود هوش مصنوعی را آزمایش کرده‌اند، این تلاش‌ها تاکنون تأثیر چندانی نداشته است. این گزارش می‌گوید در نتیجه، برخی از بازیگران «به تکنیک‌هایی بازگشته‌اند که در گذشته مؤثر بوده‌اند - دستکاری‌های دیجیتالی ساده، توصیف نادرست محتوا، و استفاده از برچسب‌ها یا لوگوهای قابل اعتماد در بالای اطلاعات نادرست».

گزارش مایکروسافت با هشدارهای اخیر مقامات اطلاعاتی ایالات متحده مطابقت دارد که می‌گویند دشمنان آمریکا به نظر مصمم هستند که اینترنت را با ادعاهای دروغین و اشتعال‌انگیز پیش از رای‌گیری در نوامبر منتشر کنند.

مقامات ارشد اطلاعاتی ماه گذشته گفتند که روسیه همچنان بزرگترین تهدید را در مورد اطلاعات نادرست انتخاباتی مطرح می کند، در حالی که نشانه هایی وجود دارد که ایران در حال گسترش تلاش های خود است و چین با احتیاط در مورد سال 2024 پیش می رود.

مقامات گفتند که به نظر می رسد تلاش های ایران با هدف تضعیف نامزدهایی است که احتمال افزایش تنش با تهران وجود دارد. این توصیفی است که مناسب ترامپ است که دولتش به توافق هسته ای با ایران پایان داد، تحریم ها را دوباره اعمال کرد و دستور کشتن ژنرال ارشد ایرانی را صادر کرد.

تلاش‌های نفوذ همچنین همزمان با زمان تنش‌های شدید بین ایران و اسرائیل است که ایالات متحده قویاً از ارتش آن‌ها حمایت می‌کند.

آوریل هاینس، مدیر اطلاعات ملی آمریکا ماه گذشته گفت که دولت ایران به طور مخفیانه از اعتراضات آمریکا به جنگ اسرائیل علیه حماس در غزه حمایت کرده است. هاینز گفت که گروه های مرتبط با ایران به عنوان فعالان آنلاین ظاهر شده اند، اعتراضات را تشویق کرده و از برخی گروه های معترض حمایت مالی کرده اند.

دشمنان آمریکا، از جمله ایران، سابقه طولانی در تلاش برای تأثیرگذاری بر انتخابات ایالات متحده دارند. مقامات اطلاعاتی گفتند، در سال 2020، گروه‌های مرتبط با ایران ایمیل‌هایی را برای رای‌دهندگان دموکرات ارسال کردند تا بر آرای آنها تأثیر بگذارند.

___  

دیوید کلپر و اریک تاکر نویسندگان آسوشیتدپرس در واشنگتن در این گزارش مشارکت داشتند.

 _  

آسوشیتدپرس از چندین بنیاد خصوصی حمایت می کند تا پوشش توضیحی خود را از انتخابات و دموکراسی افزایش دهد. اطلاعات بیشتر درباره ابتکار عمل دموکراسی AP را اینجا ببینید. AP تنها مسئول تمام محتوا است.


https://www.washingtonpost.com/politics/2024/08/09/iran-russia-china-election-disinformation-hacking/dd502df4-5604-11ef-9a60-5b6e8b4da7c0_story.ht

Iran is accelerating cyber activity that appears meant to influence the US election, Microsoft says
A new report from Microsoft finds that Iran is accelerating online activity that appears intended to influence the U.S. election
By Ali Swenson | AP
August 9, 2024 at 8:48 p.m. EDT
NEW YORK — Iran is accelerating online activity that appears intended to influence the U.S. election , in one case targeting a presidential campaign with an email phishing attack, Microsoft said Friday.
Cut through the 2024 election noise. Get The Campaign Moment newsletter.
Iranian actors also have spent recent months creating fake news sites and impersonating activists, laying the groundwork to stoke division and potentially sway American voters this fall, especially in swing states, the technology giant found.
The findings in Microsoft’s newest threat intelligence report show how Iran, which has been active in recent U.S. elections, is evolving its tactics for another election that’s likely to have global implications. The report goes a step beyond anything U.S. intelligence officials have disclosed, giving specific examples of Iranian groups and the actions they have taken so far. Iran’s United Nations mission denied it had plans to interfere or launch cyberattacks in the U.S. presidential election.
The report doesn’t specify Iran’s intentions besides sowing chaos in the United States, though U.S. officials have previously hinted that Iran particularly opposes former President Donald Trump. U.S. officials also have expressed alarm about Tehran’s efforts to seek retaliation for a 2020 strike on an Iranian general that was ordered by Trump. This week, the Justice Department unsealed criminal charges against a Pakistani man with ties to Iran who’s alleged to have hatched assassination plots targeting multiple officials , potentially including Trump.
The report also reveals how Russia and China are exploiting U.S. political polarization to advance their own divisive messaging in a consequential election year.
Microsoft’s report identified four examples of recent Iranian activity that the company expects to increase as November’s election draws closer.
First, a group linked to Iran’s Revolutionary Guard in June targeted a high-ranking U.S. presidential campaign official with a phishing email, a form of cyberattack often used to gather sensitive information, according to the report, which didn’t identify which campaign was targeted. The group concealed the email’s origins by sending it from the hacked email account of a former senior adviser, Microsoft said.
Days later, the Iranian group tried to log into an account that belonged to a former presidential candidate, but wasn’t successful, Microsoft’s report said. The company notified those who were targeted.
In a separate example, an Iranian group has been creating websites that pose as U.S.-based news sites targeted to voters on opposite sides of the political spectrum, the report said.
One fake news site that lends itself to a left-leaning audience insults Trump by calling him “raving mad” and suggests he uses drugs, the report said. Another site meant to appeal to Republican readers centers on LGBTQ issues and gender-affirming surgery.
A third example Microsoft cited found that Iranian groups are impersonating U.S. activists, potentially laying the groundwork for influence operations closer to the election.
Finally, another Iranian group in May compromised an account owned by a government employee in a swing state, the report said. It was unclear whether that cyberattack was related to election interference efforts.
Iran’s U.N. mission sent The Associated Press an emailed statement: “Iran has been the victim of numerous offensive cyber operations targeting its infrastructure, public service centers, and industries. Iran’s cyber capabilities are defensive and proportionate to the threats it faces. Iran has neither the intention nor plans to launch cyber attacks. The U.S. presidential election is an internal matter in which Iran does not interfere.”
The Microsoft report said that as Iran escalates its cyber influence, Russia-linked actors also have pivoted their influence campaigns to focus on the U.S. election, while actors linked to the Chinese Communist Party have taken advantage of pro-Palestinian university protests and other current events in the U.S. to try to raise U.S. political tensions.
Microsoft said it has continued to monitor how foreign foes are using generative AI technology . The increasingly cheap and easy-to-access tools can generate lifelike fake images, photos and videos in seconds, prompting concern among some experts that they will be weaponized to mislead voters this election cycle.
While many countries have experimented with AI in their influence operations, the company said, those efforts haven’t had much impact so far. The report said as a result, some actors have “pivoted back to techniques that have proven effective in the past — simple digital manipulations, mischaracterization of content, and use of trusted labels or logos atop false information.”
Microsoft’s report aligns with recent warnings from U.S. intelligence officials, who say America’s adversaries appear determined to seed the internet with false and incendiary claims ahead of November’s vote.
Top intelligence officials said last month that Russia continues to pose the greatest threat when it comes to election disinformation, while there are indications that Iran is expanding its efforts and China is proceeding cautiously when it comes to 2024.
Iran’s efforts seem aimed at undermining candidates seen as being more likely to increase tension with Tehran, the officials said . That’s a description that fits Trump, whose administration ended a nuclear deal with Iran , reimposed sanctions and ordered the killing of the top Iranian general.
The influence efforts also coincide with a time of high tensions between Iran and Israel, whose military the U.S. strongly supports .
Director of National Intelligence Avril Haines said last month that the Iranian government has covertly supported American protests over Israel’s war against Hamas in Gaza. Groups linked to Iran have posed as online activists, encouraged protests and provided financial support to some protest groups, Haines said.
America’s foes, Iran among them, have a long history of seeking to influence U.S. elections. In 2020, groups linked to Iran sent emails to Democratic voters in an apparent effort to influence their votes, intelligence officials said.
___

Associated Press writers David Klepper and Eric Tucker in Washington contributed to this report.
___

The Associated Press receives support from several private foundations to enhance its explanatory coverage of elections and democracy. See more about AP’s democracy initiative here . The AP is solely responsible for all content.




اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

برچسب‌ها

;کارزار نه به اعدام (1) [جنایت علیه بشریت و نسل کشی (1) آخبار مقاومت (2) استخدام جنایتکاران برای انجام حملات (2) اعتراضات سالگرد مهسا امینی (1) اعدام خودسرانه (1) اعدام کودکان (1) افزایش اعدامها (1) انجمن نجات (2) اینترپل (پلیس جنایی بین‌المللی) (1) بند زنان زندان اوین (1) بنیادها و رسانه های در خدمت رژیم-بین المللی (3) به رسمیت شناختن آلترناتیو (3) پایگاه رژیم در خارج از کشور (1) تئوریزه کردن خیانت توسط بریده مزدوران (1) توطئه ترور (6) جنایات سبعانه (1) جنایت جنگی (1) حاکمیت ملی (1) حکومت ملی دکتر مصدق (2) حمایت از زندانیان سیاسی (1) خبرنگار صادراتی (1) خشونت جنسی (1) خشونت جنسی و سوءاستفاده از زنان (2) دادگاههای فرمایشی (1) دیپلمات تروریست (1) رژیم در بن بست جنگ (2) زنجیره پشتیبانی تسلیحاتی (1) زندانی سیاسی (2) زندانیان سیاسی (5) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (1) سه شنبه های نه به اعدام (1) سیاست ضعیف مماشات (1) طرخ ده ماده ای مریم رجوی (1) عفو بین الملل (1) عملیات جاسوسی (4) عوامل سرکوب در خارج کشور (7) عوامل سرکوب در داخل کشور (11) فعالیت سایبری رژیم ایران (1) فعالیتهای سایبری خارج کشور رژیم (2) کارزار سه شنبه های نه به اعدام (2) کاشانی مهره انگیس (1) کشتار دستجمعی سال ۶۷ (1) کلاهبرداری رایانه ای (1) کودتای ۲۸ مرداد (3) کودتای مشترک ام آی سیکس و سی آی ا (2) گروگانگیری برای آزادی تروریست (3) گزارشکر ویژه سازمان ملل (1) گسترش دامنه جنگ (3) لغو حکم اعدام (1) مامور اطلاعات (6) محکومیت کارزار دروغ پردازی رژیم آخوندی (3) مزدور نفوذی (4) مصاحبه روشنگر (9) مصاحبه های افشاگرانه (18) مقالات افشاگر (82) مقالات و کتابهای افشاگر (5) مقاومت در زنانها (3) مقاومت در زندانها (5) موضعگیریها علیه رژیم آخوندی (3) نه به مجازات اعدام (1) نیروهای نیابتی (1) واکنش هیستریک فاشیم (1) وزارت بدنام اطلاعات رژیم (3) وگزارشگر ویژه ملل متحد (1) هکرهای ایرانی (2)

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ